Fin recession från Patrik Ek, som jag stolt vill visa upp här på min hemsida.

Det finns en och annan sierska, söker du på google får du just nu 50 800 träffar!

Men jag ska rekommendera en enda som är riktigt skicklig!

Charlotte är INTE en sådan där spådam som säger vad du vill att hon ska säga. ”Du får ett stort arv, du lyckas med allt du företar dig och du träffar den rätta. Ni lever lyckliga i alla era dagar.”

Nej hon lyckades istället mycket exakt pricka in hur jag har haft det och hur jag har det. Väldigt detaljerat. Alla mina plus och minus. Jag skulle lika gärna ha kunnat berätta allt det viktigaste om mig, vilket jag alltså INTE gjort. Charlotte fick bara veta vad jag hette. Resten såg hon i sina tarot kort. Och jag blev inte lovad guld och gröna skogar, men fick däremot veta att jag kommer att lyckas ta mig förbi alla hinder. Det blir ingen lätt resa men jag har kapaciteten att göra det. Nu hör det till saken att jag redan sedan innan visste mycket om min framtid och allt som Charlotte sade hade jag reda på innan. Så, med andra ord- hon är mycket skicklig med sina tarot kort!

Rekommenderas av © Patrik Ek, 2020


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *