Hunden Bosse

Djurkommunikation

Djur är det bästa som finns, de är dina vänner i vått och torrt och älskar dig livet ut.  

Jag är uppväxt med djur och det är först på äldre dagar som jag inte har djur själv. Däremot har jag tillgång till djur genom mina barn.

När jag var barn var jag tokig i djur. Det fanns inte ett enda djur som inte fick en klapp eller kram av mig. Under ungdomstiden hade jag fullt på rummet av hundar, fåglar och katter. När jag blev äldre och fick barn blev det lite mindre med djur en tid.

När barnen blivit lite större flyttade vi ut på landet och skaffade oss både grisar, höns, kaniner, katter och hundar. Det var en fantastisk tid att leva med djuren. Jag kunde sitta länge och titta på hönorna och deras bestyr med sina kycklingar.

Mitt yngsta barn hade ärvt min kärlek till djur, nu var det hennes tur att ha fullt med hundar och marsvin på rummet då hon växte upp. Hon har fortfarande djur i sin ägo. Även hennes minstfödda har i sin tur ärvt kärleken till djuren. Hon går hellre hemma på gården och pysslar med djuren istället för att gå till dagis säger hon.

Vad jag inte visste på den tiden, var att man kunde kommunicera med djur på det sättet som jag gör i dag.

Att djuren förstod och var kloka visste jag redan då men inte att jag kunde prata med dem och förstå deras tankar, det hade jag ingen aning om.

Jag kom in på denna banan när jag läste min kurs i Reiki Healing. Jag läste i kursutbudet att det fanns en utbildning i djurkommunikation. Jag blev nyfiken på utbildningen och efter att funderat ett tag anmälde jag mig till kursen.

Jag ångrar inte en minut att jag bestämde mig för att läsa djurkommunikation, det är det bästa jag har gjort i mitt liv, helt fantastiskt. Det öppnade sig en helt ny värd för mig som jag inte kände till. Jag önskar att alla människor fick vara med om denna fantastiska upplevelse, då skulle det se annorlunda ut på denna jord. Det skulle finnas mer förståelse för djuren, mindre djurplågeri och mindre misskötsel av dem. Istället skulle vi nog värna mer om dem och miljön de lever i än vad som sker idag.

Jag erbjuder ditt djur Healing och kommunicerar med din vän när du har obesvarade frågor

Du kanske vill veta något om ditt djurs önskemål eller behov. Då har du kommit helt rätt. Hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig med att få veta hur ditt djur mår.

När du vill boka en tid för ditt djur gör du följande. Skicka in en bild på ditt djur där man kan se ögonen, skicka även med dina frågor du har om din vän. Glöm inte att skriva ned mobilnumret som jag kan nå dig på.

Mejla frågor och bilder på:
healing4-you@hotmail.com
Boka tid på:
https://www.bokadirekt.se/places/healing-4-you-33434

Djurkommunikation på plats.
Lilla paketet. 50 minuter.
Stora paketet. 80 minuter

Vill du veta hur ditt djur mår eller behöver ditt djur Healing. När du har bokat en tid för ditt djur mailar du en bild där man kan se ögonen. Du skickar även med dina frågor som du har om din vän. Glöm inte uppge namn, mobilnummer och adress i mejlet.
På avtalad tid kommer jag till dig och ger ditt djur Healing och berättar vad djuret sade under kommunikationen. Reseersättning tillkommer.

Djurkommunikation.
Distans Healing. 40 minuter

Om du bor långt bort eller om du har andra hinder kan jag hjälpa dig på distans, när du har funderingar över ditt djurs hälsa och beteende. Eller om du bara allmänt vill veta vad din vän funderar över. När du bokat en tid för ditt djur mailar du en bild där man kan se ögonen. Du skickar även med dina frågor som du har om din vän. Glöm inte uppge namn och mobilnummer i mailet.
På avtalad tid, ringer jag upp dig och berättar svaren ditt djur förmedlade till mig under kommunikationen.