Hunden Bosse

Djurkommunikation

Djur är det bästa som finns, de är dina vänner i vått och torrt och älskar dig livet ut.  

Jag är uppväxt med djur och det är först på äldre dagar som jag inte har djur själv. Däremot har jag tillgång till djur genom mina barn.

När jag var barn var jag tokig i djur. Det fanns inte ett enda djur som inte fick en klapp eller kram av mig. Under ungdomstiden hade jag fullt på rummet av hundar, fåglar och katter. När jag blev äldre och fick barn blev det lite mindre med djur en tid.

När barnen blivit lite större flyttade vi ut på landet och skaffade oss både grisar, höns, kaniner, katter och hundar. Det var en fantastisk tid att leva med djuren. Jag kunde sitta länge och titta på hönorna och deras bestyr med sina kycklingar.

Mitt yngsta barn hade ärvt min kärlek till djur, nu var det hennes tur att ha fullt med hundar och marsvin på rummet då hon växte upp. Hon har fortfarande djur i sin ägo. Även hennes minstfödda har i sin tur ärvt kärleken till djuren. Hon går hellre hemma på gården och pysslar med djuren istället för att gå till dagis säger hon.

Vad jag inte visste på den tiden, var att man kunde kommunicera med djur på det sättet som jag gör i dag.

Att djuren förstod och var kloka visste jag redan då men inte att jag kunde prata med dem och förstå deras tankar, det hade jag ingen aning om.

Jag kom in på denna banan när jag läste min kurs i Reiki Healing. Jag läste i kursutbudet att det fanns en utbildning i djurkommunikation. Jag blev nyfiken på utbildningen och efter att funderat ett tag anmälde jag mig till kursen.

Jag ångrar inte en minut att jag bestämde mig för att läsa djurkommunikation, det är det bästa jag har gjort i mitt liv, helt fantastiskt. Det öppnade sig en helt ny värd för mig som jag inte kände till. Jag önskar att alla människor fick vara med om denna fantastiska upplevelse, då skulle det se annorlunda ut på denna jord. Det skulle finnas mer förståelse för djuren, mindre djurplågeri och mindre misskötsel av dem. Istället skulle vi nog värna mer om dem och miljön de lever i än vad som sker idag.