Lisa N. Till Charlotte Tammi Bokhult

Djurkommunikation. Lotta klockade Molle perfekt; hans personlighet, hans rädslor och hans möjligheter. Och så hade hade sagt att han vill ha en hundkompis, så nu får jag väl börja leta hund 😉

Anne L. Till Charlotte Tammi Bokhult

Tack för en pricksäker reading,rekomenderar Lotta på Healing for -you .Jag återkommer Stort Tack

Tiina L. Finland. Till Charlotte Tammi Bokhult

Tack för en trevlig upplevelse. Från första intrycket verkade behandlingen vara säker. Jag kände starka känslor men visste att jag kunde vara med. Mina känslor rörde sig bra om samma saker som du berättade för mig om behandlingen du gav. Jag tycker det är väldigt speciellt och verkligen omtänksamt. Mitt varma tack. Jag rekommenderar 🌹

Helene H. Norge. Till Charlotte Tammi Bokhult

Positiv opplevelse. Ble beroliget og varm gjennom hele kroppen. Vond skulder ble bedre. Hyggelig og mysig dame.

Sandra B. Till Charlotte Tammi Bokhult

Otroligt bra! Väldigt nöjd med samtalet! Kan verkligen rekommenderas

Madelene O. Till Charlotte Tammi Bokhult

Beställde distans-healing av Anne-Charlotte. Hon ringde både före och efter healingen för att svara på frågor och även berätta om hur processen går/gick till och vad hon kunde se/känna när hon utförde healingen. Har problem över ett visst område som jag inte sagt till Anne-Charlotte men som hon senare tog upp med mig efter healingen, då hon kände av att inte allt stod rätt till vid det området. Smått chockad över detta så kan jag rekommendera denna tjänst samt tacka för ett väldigt trevligt mottagande!

Johanna E. Till Charlotte Tammi Bokhult

Jag fick disranshealing av Anne-Charlotte på Healing 4-you. En skön avkopplande stund. Det första jag kände var att det molande, pirrade och drog kring ländryggen och nedre magpartiet. Det kändes att det arbetades där. Kände även hur mina händer aktiverades och pirrade. Lite senare kändes det som det öppnades upp i min hals och även snett upp mot ena örat. Jag tycker det är häftigt hur mycket det kan kännas med distanshealing. Lotta är väldigt skicklig. I samtalet efteråt blev det bekräftat att de områden jag känt hade även Lotta känt under healningen. Det här är inte sista gången jag beställer healing av Lotta. Rekommenderar henne starkt!

Carola A. Till Charlotte Tammi Bokhult

Hade huvudvärk innan vi började sen va den som bortblåst, super bra

Catrine H. Till Charlotte Tammi Bokhult

Jag har fått distanshealing. Jag kände av den. Jag kommer återkomma. Rekommenderar Charlotte på healing 4-you.

Lotta C  rekommenderar Healing 4-you.

fick distanshealing idag 30 minuter, det var en härlig upplevelse. 😊

varmt tack.

Pia J. S  rekommenderar Healing 4-you.

Har idag fått en läsning av Charlotte 😀Helt magiskt – klockrent! Nu vet jag vad och hur jag ska göra!!! 😃

Jag kan inte mer än varmt rekommendera Charlotte. ❤️❤️❤️

Carola A  rekommenderar Healing 4-you.

Hon kommunicerade med mina hundar vilket stämde väldigt bra in på dom och kristall healingen va toppen. Rekommenderar verkligen att gå hit!

Fin recession från Patrik Ek, som jag stolt vill visa upp här på min hemsida.

Det finns en och annan sierska, söker du på google får du just nu 50 800 träffar!

Men jag ska rekommendera en enda som är riktigt skicklig!

Charlotte är INTE en sådan där spådam som säger vad du vill att hon ska säga. ”Du får ett stort arv, du lyckas med allt du företar dig och du träffar den rätta. Ni lever lyckliga i alla era dagar.”

Nej hon lyckades istället mycket exakt pricka in hur jag har haft det och hur jag har det. Väldigt detaljerat. Alla mina plus och minus. Jag skulle lika gärna ha kunnat berätta allt det viktigaste om mig, vilket jag alltså INTE gjort. Charlotte fick bara veta vad jag hette. Resten såg hon i sina tarot kort. Och jag blev inte lovad guld och gröna skogar, men fick däremot veta att jag kommer att lyckas ta mig förbi alla hinder. Det blir ingen lätt resa men jag har kapaciteten att göra det. Nu hör det till saken att jag redan sedan innan visste mycket om min framtid och allt som Charlotte sade hade jag reda på innan. Så, med andra ord- hon är mycket skicklig med sina tarot kort!

Rekommenderas av © Patrik Ek, 2020