Bild på en magnolia

Ettårig Mediumutbildning hos Anna Lena Vikström i Karlstad.

Där fick jag lära mig hur man tar kontakt med andevärlden och döda anhöriga. Jag provade också på trancemediumskap och psychic art, där man låter andevärlden måla bilder och andeporträtt när man är i trance. Jag provade även på att måla auran, auragram och själsporträtt. Att se in i framtiden med hjälp av olika redskap. Ge vägledning med hjälp av tarotkort. Kristallhealing. Lärt mig olika meditationer för att se över avstånd. Kanalisera budskap från änglar och andevärlden samt hur man ger vägledning på distans och hur man håller seanser och privatsittningar. Ett litet axplock från kursens innehåll.

Reiki I & II hos Anna Lena Vikström i Karlstad.

Under kursens gång har jag lärt mig att använda reiki både på plats och hur man sänder på distans till människor och djur. Hur jag kan ge reiki till händelser både framåt och bakåt i tid. Hur man använder reiki för att rena rum och platser. Fördjupning i helande samtalsmetodik. Träna min intuitiva förmåga och hur man använder sig av kraftsymbolerna.

Reiki Masterutbildning hos Åsa Elvegård i Katrineholm.

Jag har lärt mig aurarening, energimassage och änglamassage. Hur man tar bort blockeringar av negativ energi. Chakrabalansering med kristaller. Jag har bekantat mig med symboler och hur man ger initieringar. Hur man som reikimaster lär ut metoden till andra och håller egna kurser.

Djurkommunikation hos Åsa Elvegård i Katrineholm.

På kursen lärde jag mig att ta kontakt och utbyta information med djuren . Hur man kan ta reda på hur djuret mår, om denne mår dåligt eller har ont någonstans. Jag lärde mig att kanalisera djurens budskap för att kunna förmedla detta vidare till deras ägare.